Din frisyre - vår jobb

Er du ute etter noen som kan ta seg av din frisyre i Trondheim, og få frem et supert resultat hver gang, bør du komme til I Grande Frisør AS. 

Vi består av en flott gjeng erfarne frisører og engasjerte lærlinger, som alle ønsker at akkurat din frisyre skal få den oppmerksomheten den fortjener.

Vårt mål

Vårt mål er egentlig ganske enkelt. Man får fornøyde kunder ved å gjøre en god jobb. Når det gjelder noe så individuelt som en frisyre, er vi avhengige av å lytte til dine ønsker for at du skal få et resultat du er fornøyd med. Vi ønsker at alle skal oppleve å få sin drømmefrisyre, og vi er gjerne behjelpelige med gode råd og veiledning om hva som passer din hårtype, din ansiktsform og din stil.

Salongen

Hos I Grande Frisør AS kan du nyte litt egenpleie i rolige og komfortable omgivelser. Vi har selvsagt alt av utstyr for både moderne og tradisjonell frisering, og vet du ikke riktig hva du er ute etter, kan du hente inspirasjon i et av våre mange fagblader om hår og frisyrer.

Vi fører et stort utvalg hårprodukter fra anerkjente leverandører. Spør oss gjerne om hvilke produkter som passer ditt hår best!

Våre frisører

Hos I Grande Frisør AS finner du flere erfarne frisører med fagbrev, og noen lærlinger. Alle jobber vi mot samme mål: at alle kundene våre er fornøyde etter et besøk hos oss. Vi jobber i en hyggelig og avslappet atmosfære som gjør det enkelt for oss å fokusere på hver kunde.

Vi har lang erfaring med barneklipp og stor forståelse for at det kan være litt skummelt å klippe seg de første gangene hos frisør. Vi legger til rette for barna og skaper en god og avslappende stemning.

 
Ung dame med lange brune krøller med vind i håret